Czterech Szefów Kuchni naszych restauracji – Radosław Karaczewski z Karczmy Rzym, Dariusz Malinowski z Dworu Hulanka, Kamil Wełnic z Restauracji Weranda i Daniel Kruszyński z Pałacu Suchary – połączyło siły, by stworzyć wyjątkowe menu cateringowe na Boże Narodzenie. Znajdziecie w nim dużo ich popisowych potraw, ale również tradycyjne dania, których nie może zabraknąć na Waszych świątecznych stołach.
Zamówienia przyjmujemy do czwartku 19 grudnia 2024 r. do godziny 14:00
Zamówienie prosimy złożyć przez formularz elektroniczny:
Odbiór zamówień we wtorek 24 grudnia 2024 r. od godziny 9:00 do 12:00
POTWIERDZENIEM PRZYJĘCIA ZAMÓWIENIA JEST WPŁATA 50 ZŁ NA KONTO
(W TYTULE PRZELEWU PROSIMY WPISAĆ NAZWISKO)
JFJ Sp.z o.o.; ul. Konarskiego 9, 85-066 Bydgoszcz; ING Bank Śląski: 17 1050 1139 1000 0022 4493 8987
Informacje pod numerem telefonu: 531 531 516
MENU CATERINGU NA GWIAZDKĘ 2024 PRZEKĄSKI ZIMNE
Talerz mięs na zimno – karkówka ze śliwką, indyk z morelą, schab z grzybami i natką pietruszki – (500g / porcja) Specjał Dworu Hulanka!59.00 zł/porcja
Kremowe pate z fois gras i wątróbki drobiowej z puree z śliwki (200 g / porcja) specjał Werandy! 60 zł/sztuka
Tatar z wołu (500g / porcja) 70.00 zł/porcja
Pasztet z kaczki i karku wieprzowego z żurawiną (foremka 14×9 cm) 40.00 zł/sztuka
Pasztet wegetariański (foremka 14×9 cm) z łagodnym sosem ajwar 38.00 zł/sztuka
Ryba (dorsz ) po grecku (500g / porcja) 70.00 zł/porcja