REZERWACJA ONLINE
Przyjazd
 Wyjazd

Sylwester w Restauracji Weranda

MENU KOLACJI SYLWESTROWEJ  

Aperitif
Kir Royal

Amouse Bouche
Kawior z pstrąga, wędzony ziemniak francuski, kwaśna śmietana ze Strzałkowa
pieczywo pszenne na zakwasie żytnim

Przystawka
Carpaccio z dojrzewającej piersi kaczki, chutney z buraka, wędzona słonina, orzechy pini

Zupa
Powoli gotowany bulion wołowy,  gołąbek z konfitowanym żebrem, olej rydzowy, czarna kurka

Intermezzo
Sorbet cytrynowy z hiszpańskim winem musującym

Danie Główne I
Polędwica z Dorsza Atlantyckiego
pieczona marchew z miso, kiszona cytryna, demi glace rybny

Danie Główne II
Pithivier z gęsiną i borowikami
Ciasto francuskie, borowiki, naleśnik szpinakowy, szarpane gęsie udo, jus z czarną porzeczką

Deser
Tiramisu, kruszonka z orzecha laskowego , lody mascarpone

Petits Fours
Canelles de Bordeuax czekoladowe, ptyś z kremem wanilia-bergamotka

Po Północy
Rozgrzewający rubinowy z barszcz pasztecikiem

 NA ŻYCZENIE MENU W WERSJI WEGETARIAŃSKIEJ

Bilet w cenie 500 zł/osoba na Sylwestra w Restauracji Weranda
w sklepie internetowym:

Rezerwacje i informacje:
tel.: 52 5 600 600